fbpx
  • NAROČILO MAJICE

    Vsak od nas je pripovedovalec oziroma pripovedovalka svoje zgodbe. Vabimo vas, da izkoristite priložnost in to svetu pokažete z enim od motivov majic, ki smo jih izdelali za vas. Enostavno vnesite potrebne podatke v spodnji obrazec in kmalu se vam bomo oglasili z nadaljnjimi koraki. Cena majice znaša 30,00 evrov (DDV je vključen v ceno).

    NAROČILO MAJICE <hr />

Poleg knjige lahko naročite tudi majico Pripovedovalke v eni od različic, ki si jo sestavite sami. 

Na voljo so moške majice s templjarskim križem in ženske z labirintomom z dvema različicama napisov. Prvi je slovenski:
“Vse je vedno natanko tako, kot mora biti.”,
drugi pa angleški:
“The Storyteller”.

Majice so na voljo v velikostih od S do XL, v beli in črni barvi. Vse podrobnosti izberete s pomočjo spodnjega obrazca, če imate morda posebno željo, pa jo enostavno zapišete v polje za opombe in potrudili se jo bomo uresničiti. 

 


 

Izberite enega od napisov za majico.
Izberite spol - na mošlih majicah je v ozadju motiv templjarskega križa, na ženskih pa labirinta.
Majice so standardnih velikosti. Ženske so rahlo telirane, moške klasičnega kroja. Če želite kakšno posebno številko ali kroj, nam to sporočite z zabeležko v razdelku "opombe".
Majica po ceni 30,00 evrov se poravna po predračunu na zgoraj naveden naslov, ki ga pošljemo e-pošti po oddaji vašega naročila. V kolikor želite drug naslov plačnika ali drug naslov za dostavo, prosimo, to zapišite v opombe spodaj.
(dostava ali račun na drug naslov, povpraševanje po posebnem modelu, številki, večji količini majic ali vaše druge želje ...)