fbpx
  • PRIPOVEDOVALKIN PAKET MOJA ZAOBLJUBA 2019

    Podarite sebi ali svojim bližnjim božično darilo, ki premika meje - podarite Coaching s Sašo, ki je v paketu s knjigo Pripovedovalka zgodb v prazničnem času na voljo le za 55 evrov.

    PRIPOVEDOVALKIN PAKET MOJA ZAOBLJUBA 2019<hr />

Praznična priložnost za vašo novoletno zaobljubo za prihajajoče leto 2019
Life Coaching ura in knjiga Pripovedovalka zgodb v prazničnem paketu le 55€

 

Kdaj ste nazadnje verjeli v čarobnost življenja? Da so vaše sanje uresničljive in da imate čisto svoje poslanstvo?

Morda je prav sedaj čas, da se ponovno povežete s svojim bistvom in se spomnite vsega, kar ste nekoč verjeli, da je mogoče. Življenjsko poslanstvo vas čaka, da ga ponovno odkrijete in se podate na pot, ki vam je bila vselej namenjena. Zaupati sebi in delovati, kot čutimo, da je prav, ni preprosto. Potrebno se je odločiti, verjeti, da je mogoče in se z zaupanjem predati svoji poti, da nam prinese vse tisto, kar bomo potrebovali za sledenje svojemu poslanstvu. Vizijo lahko že v 2019 podprete s konkretnim akcijskim načrtom v obliki novoletne zaobljube, pri kateri vas lahko kot izkušena Life Coachinja popolnoma podprem. Naj vaša novoletna zaobljuba postane zaobljuba življenju.

 


 


Promo kodo najdete v ponudbi Facebook avtoričine strani Storyteller na tej povezavi.

Paket Pripovedovalke zgodb: knjiga + darilni bon za uvodno coaching uro s Sašo je po promocijski ceni 55 evrov na voljo v omejenih količinah. Zajema 45 min coachinga po vnaprejšnjem dogovoru glede na razpoložljivost mest v januarju, februarju ali marcu 2019 in trdo vezano izdajo knjige Pripovedovalka zgodb v slovenščini z avtoričinim posvetilom. Coachinge Saša Božič izvaja v Ljubljani, Dubaju in New Delhiju - na voljo so v slovenščini in angleščini. Po plačilu predračuna vam knjigo in bon pošljemo po pošti na naveden naslov.
(dostava na drug naslov, povpraševanje za ponudbo po vaši meri ...)